Over Klussen Oplosser

Na ruim 10 jaar een eigen bedrijf te hebben in Roemenië als aannemer en plaatser van aluminium ramen, besloot Costel Banica naar België te komen. Hij ging aan de slag bij een bedrijf voor garagepoorten en zonwering.

Maar al snel begon het ondernemerschap opnieuw te kriebelen. Met veel trots richtte Costel begin 2020 zijn eigen bedrijf ‘Klussen Oplosser’ op. Costel is zeer toekomstgericht en heeft een passie voor zijn werk. Met Klussen Oplosser wil hij dan ook voor elk klusprobleem een oplossing bieden. Afhankelijk van de grootte van de opdracht komt hij alleen of met zijn team.

Naast de passie voor zijn job, vind je Costel vaak terug achter het fornuis of tussen de natuur. Voor en na de werkuren spendeert hij graag tijd met zijn vrouw en twee kinderen.

Aarzel niet
om ons te contacteren

#1

Correct

Dankzij de juiste expertise en samenwerking met topleveranciers garandeert Klussen Oplosser de beste kwaliteit voor de beste prijs. Het nakomen van afspraken is evident voor ons.

#2

Resultaatgericht

Om jouw project succesvol te laten verlopen zorgt Klussen Oplosser voor de nodige materialen, mankracht en expertise volgens de afgesproken timing.

#3

Betrouwbaar

Klussen Oplosser lost al je karweien snel, vakkundig en binnen je budget op. Vertrouw op Klussen Oplosser voor de beste service. Wij communiceren en houden je op de hoogte van de stand van zaken.