Over CBProjecten

Na ruim 10 jaar een eigen bedrijf te hebben in Roemenië als aannemer en plaatser van aluminium ramen, besloot Costel Banica naar België te komen. Hij ging aan de slag bij een bedrijf voor garagepoorten en zonwering.

Maar al snel begon het ondernemerschap opnieuw te kriebelen. Met veel trots richtte Costel begin 2020 zijn eigen bedrijf ‘Klussen Oplosser’ op. Costel is zeer toekomstgericht en heeft een passie voor zijn werk. Het bleek als snel dat het niet bij ‘klussen’ kon blijven. Costel Banica werd door zijn expertise en fijne afwerking meer en meer gevraagd voor het uitwerken van volledige projecten. De naamswijziging naar CBProjecten werd een feit in 2023. Gedurende deze totaalprojecten is Costel jouw enige contactpersoon.

Naast de passie voor zijn job, vind je Costel vaak terug achter het fornuis of tussen de natuur. Voor en na de werkuren spendeert hij graag tijd met zijn vrouw en twee kinderen.

Aarzel niet
om ons te contacteren

#1

Correct

Dankzij de juiste expertise en samenwerking met topleveranciers garandeert CBProjecten de beste kwaliteit voor de beste prijs. Het nakomen van afspraken is evident voor ons.

#2

Resultaatgericht

Om jouw project succesvol te laten verlopen zorgt CBProjecten voor de nodige materialen, mankracht en expertise volgens de afgesproken timing.

#3

Betrouwbaar

CBProjecten regelt en voert alles uit voor jouw projecten. Vertrouw op Costel Banica voor de beste service. Wij communiceren transparant en houden je op de hoogte van de stand van zaken.